Výborný biely čaj na každé ráno - Kráľovská biela pivonka - Pai Mu Tan King. V chuti aj vôni pocítite ušľachtilú jemnosť. Má krásny číry nálev s kvetinovým nádychom.

Čajový večer U Vlka Da Hong Pao a Lipa malolistá

Čajový večer U Vlka Da Hong Pao a Lipa malolistá

Na čajovom večeri, ktorý sa konal v Kaviarni a čajovni U Vlka v auguste 2020, sme predstavovali dva mimoriadne voňavé a charizmatické čaje. Oolong Da Hong Pao, v preklade Veľké šarlátové rúcho, ktorému sa hovorí aj Kráľ čajov a bylinu Lipa malolistá, pre svoju vôňu a vznešenosť označovaná zase ako Kráľovná bylinkových čajov.

24. 2. 2023 19:47 Čítať viac
Čajový večer  U Vlka Pu-erh Wu Liang Shan Ping Cha 357 g a Ďatelina lúčna

Čajový večer U Vlka Pu-erh Wu Liang Shan Ping Cha 357 g a Ďatelina lúčna

V rámci čajového večera U Vlka, ktorý sa konal 31. augusta 2020, sme spoločne ochutnali tmavý pu-erh Wu Liang Shan Ping Cha a bylinu ďatelina lúčna. 

24. 2. 2023 19:21 Čítať viac
Čajové večery U Vlka

Čajové večery U Vlka

 

V Kaviarni a čajovni U Vlka každý mesiac pravidelne organizujeme čajové večery. Sú venované poznávaniu a ochutnávke čajov a určené každému, koho zaujíma čaj, alebo ho láka možnosť spoznať čaj bližšie. Týchto večerov sa zúčastňujú turisti a návštevníci Tatier, alebo domáci Tatranci a obyvatelia blízkeho či vzdialenejšieho okolia. Sú určené tak ľuďom, ktorí s prípravou čaju nemajú veľké skúsenosti, ako i čajovým odborníkom, ktorých zaujíma čajová kultúra a medzi sypanými čajmi už majú svojich obľúbencov.

 

12. 6. 2020 15:55 Čítať viac