OCHUTNAJTE PRÉMIOVÝ TMAVÝ PU-ERH NAJVYŠŠEJ KVALITY MENG HAI FANG CHA 2017. TMAVOČERVENÝ NÁLEV VONIA SLADKASTO, ČAJ MÁ HLADKÚ, PLNÚ A VYZRETÚ CHUŤ S ORECHOVÝMI VYZRETÝMI TÓNMI.

Kobayashi Sencha

Vynikajúca trieda japonského zeleného čaju v bio kvalite. Vyznačuje sa väčším tmavozeleným listom, voľnejšie zvinutým do dlhších súmerných ihličiek. Suchý list má nádhernú sviežu vôňu. Nálev je svetlozelenej farby, plnej, trávovej a zľahka kvetinovej chuti, s charakteristickou chuťou vlastnou japonským čajom. Môžeme v nej ucítiť vôňu mora a lesa.
Ide o zmes kultivarov Yakubita, Sayamakaori a Kanayamidori, vypestovaný v oblasti Kobayashi v prefektúre Miyazaki.
Výborný japonský čaj.

Zobraziť viac
Dostupnosť
Skladom
Cena
209,00 €

Výber hmotnosti

Čerstvý zber Novinka Ekologické poľnohospodárstvo

Príprava čaju Sencha: 6-8g čajových lístkov zalievame vo vyhriatej 200 ml konvičke ochladenou vodou (teplota cca 60-70°C). Luhujeme krátko (30-50 sekúnd), Sencha je pre jemnosť lístkov náchylná na rýchle preluhovanie. Je vhodná minimálne na štyri kvalitné nálevy, vždy však záleží na teplote použitej vody a na dobe luhovania.

Pôvod / prefektúra: Japonsko / Miyazaki
Zber/ rok výroby: jar 2021 (first flush)