Prémiový tmavý pu-erh (shu) od mladej čínskej firmy, ktorá si dáva záležať nielen na modernom a praktickom balení, ale tiež na vysokej kvalite, starostlivom výbere použitej maocha a predovšetkým vynikajúcom výslednom čaji. Rozhodne jeden z najlepších z našej ponuky.
Tmavočervený nálev sladkastej vône má hladkú, plnú a vyzretú chuť s orechovými a drevitými tónmi, v závere príjemne sladkú.
Čaj je lisovaný do ľahko deliteľnej formy čajovej čokolády (9x9g).
Fang Cha je čaj lisovaný do tvaru štvorca; doslova aj štvorcový čaj.
Zobraziť viacPríprava: 8 - 10g puerhu vložíme do vyhriatej 200ml konvičky. Najprv čajový list "opláchneme" menším množstvom horúcej vody, ktorú vylejeme. Následne pripravujeme nálevy - horúcou vodou (100 °C) zalejeme čaj a necháme lúhovať cca 30-45 sekúnd, potom čajový nálev zlejeme do džbánika a popíjame. Tento postup zalievania čaju opakujeme 4-6 krát,od štvrtého nálevu môžeme dobu lúhovania predĺžiť na 60 sekúnd.
Pôvod / provincia: | Čína/ Yunnan |
Miesto/ záhrada: | Meng Hai, Xi Shuang Ban Na |