OCHUTNAJTE PRÉMIOVÝ TMAVÝ PU-ERH NAJVYŠŠEJ KVALITY MENG HAI FANG CHA 2017. TMAVOČERVENÝ NÁLEV VONIA SLADKASTO, ČAJ MÁ HLADKÚ, PLNÚ A VYZRETÚ CHUŤ S ORECHOVÝMI VYZRETÝMI TÓNMI.

Orijin 2017 Jing Mai Nan San Gushu Tuocha 100g

" Divoký kohút " - hniezdo 100g

Zlatožltý nálev iskrivej farby s čerstvou vôňou a plnou, ovocno sladkou a sviežou výraznou chuťou so sladkastým aftertastom. Čaj má v sebe poznateľnú silu, vydrží veľa nálevov (môžete si na nich smelo pochutnávať behom celého dňa) a má veľký potenciál pre ďalšie zrenie.

Vďaka použitej maocha z divoko rastúcich starých čajovníkov má v sebe typickú sladkosť, avšak behom 5-10 rokov a neskôr bude čoraz lepší a lahodnejší.  Vďaka stále rastúcim cenám kvalitných pu-erhov sa určite oplatí nakúpiť dobrý čaj teraz a uschovať na neskôr.

Malé 100g hniezdo, na objednávku vyrobené z divoko rastúcich nekultivovaných (gushu) čajovníkov, vek okolo 130-200 rokov z pásu pohorí Jing Mai Shan. Použitá maocha bola starostlivo vybraná priamo na mieste pre zaručenie vysokej kvality.

Kohút a farby obalu zobrazujú znamenie čínskeho kalendára podľa roku produkcie – rok ohnivého kohúta (2017).

Zobraziť viac
Dostupnosť
Skladom
Cena
19,00 €

Výber hmotnosti

Príprava: 6 - 8 g puerhu vložíme do vyhriatej 200ml konvičky. Najprv čajový list "opláchneme" menším množstvom horúcej vody, ktorú vylejeme. Následne pripravujeme nálevy - horúcou vodou (100 °C) zalejeme čaj a necháme lúhovať cca 30-45 sekúnd, potom čajový nálev zlejeme do džbánika a popíjame. Tento postup zalievania čaju opakujeme 4-6 krát,od štvrtého nálevu môžeme dobu lúhovania predĺžiť na 60 sekúnd.

Pôvod / provincia: Čína/ Yunnan
Miesto/ záhrada: Jing Mai Nan San (2200 m.n.m.), Lan Cang
Zber/ rok výroby: jar 2017