OCHUTNAJTE PRÉMIOVÝ TMAVÝ PU-ERH NAJVYŠŠEJ KVALITY MENG HAI FANG CHA 2017. TMAVOČERVENÝ NÁLEV VONIA SLADKASTO, ČAJ MÁ HLADKÚ, PLNÚ A VYZRETÚ CHUŤ S ORECHOVÝMI VYZRETÝMI TÓNMI.

Wu Liang Shan 2015 Ping Cha 357g

Lisovaný veľký koláč tmavého pu-erhu pochádzajúci z hory Wu Liang Shan z produkcie roku 2015.

Plný a hladký, príjemne sladkastý s typickým chuťovým profilom hory Wu Liang Shan. Navyše v ňom nájdete náznak orechov a orechových šupiek, typický pre iné oblasti.

Nálev má tmavú až bordovú farbu, čaj vonia jemne ovocne. Chuť je výrazne sladkastá, hutná a zaoblená, so sladnúcou dochuťou na podnebí. Príjemný tmavý pu-erh s potenciálom pre ďalšie zrenie.

Zobraziť viac
Dostupnosť
Skladom
Cena
33,00 €

Výber hmotnosti

Príprava: 8 - 10g puerhu vložíme do vyhriatej 200ml konvičky. Najprv čajový list "opláchneme" menším množstvom horúcej vody, ktorú vylejeme. Následne pripravujeme nálevy - horúcou vodou (100 °C) zalejeme čaj a necháme lúhovať cca 30-45 sekúnd, potom čajový nálev zlejeme do džbánika a popíjame. Tento postup zalievania čaju opakujeme 4-6 krát,od štvrtého nálevu môžeme dobu lúhovania predĺžiť na 60 sekúnd.

Pôvod / provincia: Čína/ Yunnan
Miesto/ záhrada: Wu Liang Shan
Zber/ rok výroby: jar 2015