NOVINKA! V PONUKE NA NAŠOM ESHOPE SÚ UŽ PRVÉ TOHTOROČNÉ ZELENÉ ČAJE.
OCHUTNAJTE: YUNNAN ZAO CHUN - SKORÁ JAR, DRAČIA STUDŇA VEĽKÉHO BUDHU Z XING CHANG ALEBO LING SHAN CHA.

Poradíme vám? +421 910 565 291
Hladať
Voňavý a chutný čaj

zhongy

Zhong, alebo aj Gaiwan (gai=veko, wan=miska), je miska s vekom a podšálkou, bez uška, ktorá sa používa k príprave čaju, ale i k jeho priamemu popíjaniu. Jeho široký otvorený tvar a tenká stena misky ho robia vhodným na prípravu čajov, ktoré nepotrebujú až tak horúcu vodu, keďže voda v gaiwane chladne rýchlejšie ako v konvičke. Vo všeobecnosti sa gaiwan používa na prípravu čajov, ktoré znesú, či priam vyžadujú, o niečo nižšiu teplotu vody k príprave nálevu – zelený čaj, mladý biely čaj, menej oxidované oolongy.