Počas chladných zimných dní ochutnajte Nebeský červený čaj / Tian Mu Hong Cha. Pocítite v chuti vzácne drevo, marhule, slivky, hladkosť i jemnú trpkosť čokolády. Zahreje a povzbudí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Japonské čaje

Japonské čaje sú výsledkom zušľachťovania a zdokonaľovania japonskej čajovej kultúry počas dlhých storočí. Vyznačujú sa sviežim vzhľadom čajových lístkov tvarovaných do kovovo lesklých ihličiek, ktoré majú príjemne trávovú chuť. Medzi základné japonské čaje patrí Bancha, Sencha a Gyokuro. Rozdiel medzi nimi spočíva v kvalite a dobe zberu čajových lístkov. Čajovým kríkom sa najlepšie darí na ostrove Honšú v provincii Shizuoka, kde sa produkuje takmer polovica všetkých japonských čajov.