ODPORÚČAME EXKLUZÍVNY ČAJ MOLI TAI MU LONG ZHU / JAZMÍNOVÉ DRAČIE PERLY. OČARIA VÁS RUČNE SPRACOVANÉ LÍSTKY ZELENÉHO ČAJU DO MALÝCH GULIČIEK, KTORÉ SA POSTUPNE ROZVINÚ A V NÁLEVE PONÚKNU VYVÁŽENÚ LAHODNÚ CHUŤ A NEZABUDNUTEĽNÚ VÔŇU, PRETRVÁVAJÚCU DLHO PO DOPITÍ ČAJU.

Japonské čaje

Japonské čaje sú výsledkom zušľachťovania a zdokonaľovania japonskej čajovej kultúry počas dlhých storočí. Vyznačujú sa sviežim vzhľadom čajových lístkov tvarovaných do kovovo lesklých ihličiek, ktoré majú príjemne trávovú chuť. Medzi základné japonské čaje patrí Bancha, Sencha a Gyokuro. Rozdiel medzi nimi spočíva v kvalite a dobe zberu čajových lístkov. Čajovým kríkom sa najlepšie darí na ostrove Honšú v provincii Shizuoka, kde sa produkuje takmer polovica všetkých japonských čajov.