Ochutnajte tohtoročné čerstvé zelené čínske čaje, ktoré k nám práve dorazili. Sladká rosa (Meng Ding Gan Lu), Kamenná kvetina (Meng Ding Shi Hua) a Dračia studňa Veľkého Budhu (Lung Ching Da Fo). Závan jari z čínskych plantáží. 

Japonské čaje

Japonské čaje sú výsledkom zušľachťovania a zdokonaľovania japonskej čajovej kultúry počas dlhých storočí. Vyznačujú sa sviežim vzhľadom čajových lístkov tvarovaných do kovovo lesklých ihličiek, ktoré majú príjemne trávovú chuť. Medzi základné japonské čaje patrí Bancha, Sencha a Gyokuro. Rozdiel medzi nimi spočíva v kvalite a dobe zberu čajových lístkov. Čajovým kríkom sa najlepšie darí na ostrove Honšú v provincii Shizuoka, kde sa produkuje takmer polovica všetkých japonských čajov.